Bed Neptune

Model Neptune heeft een nautisch tintje, waarvoor we de inspiratie haalden uit onze nautische bedrijfstak. De hoeken van dit bed zijn rond, evenals het hoofdbord. U kunt zich hierdoor niet stoten aan haakse hoeken zoals bij de meeste bedden. Dit bed heeft drie opberglades voor bedlinnen, extra hoofdkussens of kleding. Een bed dat voldoet aan de behoefte van extra bergruimte. Bed Neptune is uitgevoerd met een lattenbodem draagsysteem en kan in meerdere breedtes en lengtes gemaakt worden.

Rondingen

Bed Neptune heeft
ronde vormen aan
het voeteneinde en
ook aan de
nachtkastjes die
bevestigd zijn aan
het hoofdbord.

Alles handgemaakt

Matrassen en afwerking naar wens

Matrassen kunnen in een soft, medium of firm kwaliteit gemaakt worden en zijn altijd maatwerk op basis van de wensen van de klant. De matrassen voor het bed Neptune hebben aan de voorzijde ronde hoeken voor een perfecte pasvorm. Onder de matrassen zorgt een lattenbodem voor extra comfort en beluchting.
Model Neptune kan in meerdere stoffen of leersoorten geleverd worden. De rechte en ronde panelen zijn makkelijk te demonteren en verwisselbaar met een andere stof. Kom eens kijken, laat u inspireren en vraag naar de mogelijkheden.

Matrassen op maat

Wilt u de Neptune bekijken?

message icon Laat een bericht achter