De Botman Beddencollecties

Bij Botman produceren we twee beddencollecties. Het label Botman Huiscollectie omvat een aantal bed modellen die in elke slaapomgeving passen. Geïnspireerd door de West-Friese nuchterheid zijn de bedden Opperdoes, Twisk, Hoogwoud en Midwoud ontwikkeld. U kunt kiezen uit een selectie mooie stoffen en houtafwerkingen. Optioneel zijn de hoofdborden, poefjes, bedkastjes en lampjes, om de slaapomgeving nog sfeervoller te maken.

Onder het label Botman Customcollectie kan elk model bed ontworpen en geproduceerd worden. U bepaalt met onze interieur vormgever het model, de afwerking, het type matras en de matrasdrager. In onze stoffenkamer is een ruime sortering leer, kunstleer en stoffen beschikbaar om het bed zijn uitstraling te geven.

Ook voor kleine dreumesen maken wij een passend bed en zelfs de hond kan op een Botman bed van zijnrust genieten. Hulp en advies worden geboden om tot de beste keuze(s) te komen! Onderstaande voorbeelden geven slechts een kleine indruk van alle mogelijkheden.Bed Opperdoes

Boxspring met ronde vormen

Bed Twisk

Spiraalbodemcombinatie

Bed Hoogwoud

Hoog-laag-systeem