Bed Hoogwoud

Bed Hoogwoud is een hoog-laag bed dat ontwikkeld is voor mensen die verzorging nodig hebben. Het is een automatisch bed met pull-back functie dat met een draadloze afstandsbediening op vele manieren versteld kan worden, terwijl de gebruiker in dezelfde positie blijft. Het bed heeft de uitstraling van elk ander bed. De bekleding is degelijk, mooi en makkelijk te reinigen. Voor de partner is model Midwoud ontwikkeld, dat exact dezelfde uitstraling heeft, maar minder mogelijkheden van verstellen biedt.

Bijzondere wensen

Is een handgemaakt bed nu echt pure luxe? Dat willen wij graag iets nuanceren. Een bed op maat laten maken kan namelijk in veel gevallen uitkomst bieden in onpraktische situaties. Denk maar eens aan de situatie dat iemand een in hoogte verstelbaar bed nodig heeft, maar dat voor de partner niet nodig is. Bij Botman vervaardigen we bedden met diverse functionaliteiten voor personen die daar vanwege lichamelijke klachten behoefte aan hebben. Dat is voor ons geen luxe, maar het vervullen van een behoefte. Omdat elk bed maatwerk is kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden. Uw nachtrust is onze zorg.

Speciale stofkeuzes

Een matras, afgestemd op uw lichaam

Dit bed produceren wij als boxspring waarbij de box en de border van de matras met een goed te reinigen stof of kunstleer bekleed worden. De keuze van de matras is aan u en wordt samengesteld naar behoefte. Bij rug-, schouder- of heupproblemen wordt een passende oplossing geboden door de kern en de hardheid van de matras aan te passen.

Meer over matrassen

Is een hoog-laag bed een oplossing?

message icon Laat een bericht achter