Bedlinnen

Wij leveren dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en kussenslopen van o.a. Slabbinck, Dommelin, Abyss Habidecor en Formesse. De dekbedovertrekken kunnen op motief en kleur naar wens samengesteld worden en zijn er in diverse katoen-, satijn katoen en linnen kwaliteiten. De perfect passende stretch hoeslakens zijn geproduceerd volgens de Ökotex-norm 100 en zijn van een onberispelijke kwaliteit.

Matrasbeschermers

Matrasbeschermers zijn er in meerdere types waaronder met 3D steekstructuur voor warmtecompensatie en vochtmanagement. Ze zijn er met een natuurlijke hygiënebescherming tegen huisstofmijt, bacteriën en geuren of met extreem absorberende eigenschappen. Al deze producten kunnen in elke gewenste maat geleverd worden, zijn kleurecht en oneindig vaak wasbaar.

Bedtextiel

Plaids en meer

Om het bed nog mooier aan te kleden leveren wij diverse plaids in imitatie bont, wol, katoen of een stof naar keuze. Ze zijn er in standaard afmetingen, maar kunnen ook als bijvoorbeeld bedloper in een afwijkende maat vervaardigd worden.
In de showroom zijn diverse plaids in verschillende prijsklassen op voorraad, maar maatwerk kan natuurlijk ook geleverd worden. Onze interieuradviseur helpt u graag met advies en het maken van stof- en stijlkeuzes.

Accessoires

Wilt u meer weten over onze collectie?

message icon Laat een bericht achter