Het boxspringbed

Een boxspringbed heeft een pochetveren box als drager, zoals ook een lattenbodem of een spiraalbodem dat is. Dit type bed is zeer populair door het geweldige comfort. Bij deze matras-bedbodem-combinatie liggen er feitelijk twee matrassen op elkaar. De bedbodem is een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. De matras daar bovenop zorgt voor meer souplesse in de toplaag en geeft daardoor optimaal comfort. Eventueel kan hier bovenop nog voor een matrastopper gekozen worden.


De matrasdrager met hoog comfort

De basis van een boxspringbed is een goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Het boxspringbed is beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. De box en de matras worden met een stof naar keuze bekleed.

Mogelijkheden

Een matras, afgestemd op uw lichaam

Onderdeel van een boxspringbed is een goed matras naar keuze. Bij Botman worden alle matrassen met de hand gemaakt en zijn dus maatwerk. Wat betreft comfort kunnen matrassen in soft, medium of firm kwaliteit gemaakt worden. Ook de afmeting van een matras kan naar wens aangepast worden voor ieder bed. Voor elke wens of ieder probleem is een passende oplossing te vervaardigen!

Matras op maat

Wanneer kiest u voor een boxspring bed?

message icon Laat een bericht achter