Een Botman bed wordt met de hand gemaakt door een team goed opgeleide vakmensen.

Maatwerk bedden

Elk bed is handwerk en kan daarom in elke vorm en maat vervaardigd worden. Denk aan de breedte en lengte van het bed maar ook aan de hoogte. Heeft u een hoge instap nodig of wilt u het bed juist laag bij de grond? We passen de uitvoering aan aan de wensen van de klant of naar de beperkingen die de slaapkamer heeft. Dat geldt ook voor de hoofdborden van het bed. Ook deze kunnen aangepast worden aan de maten van de slaapkamer, denk bijvoorbeeld aan een schuin kap of een muur met een nis. Samen met de klant gaan de Botman adviseurs passen en meten zodat het perfecte bed gemaakt wordt.

Passie en ambacht

De medewerkers van Botman zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. In de jachtbouw maken wij al jaren lang onder de naam Neptune nautisch comfort matrassen in elke vorm. We kunnen rond, schuin, scheef, de hoek om in delen fabriceren. Wat er geleerd is op het gebied van bootmatrassen kan ook gemaakt worden voor thuis. Bespreek die unieke situatie in uw slaapkamer dus met een van onze adviseurs en laat een maatwerk bed fabriceren dat een lange levensduur en bijzonder veel comfort heeft.

Comfortabel slapen

Bij Botman slapen is alles erop gericht de perfecte slaaphouding te bezorgen. Onze leus is: The day is yours, we take care of the night ofwel: De dag is voor u, wij zorgen voor de nacht. Daarmee bedoelen we dat we de optimale nachtrust willen creƫren door maatwerk te leveren.