Kwaliteitsdons

Waarom een donzen dekbed?
Van alle vulmaterialen is kwaliteitsdons het beste in staat de lichaamswarmte vast te houden. Hoogwaardig dons heeft een nog betere vochtregulatie dan normale dons. Het neemt transpiratievocht sneller op en staat het ook weer sneller af aan de omgeving.

Vulkracht
De door Neptune geleverde dekbedden worden vervaardigd door de Gebroeders Jonk. Zij gebruiken uitsluitend hoogwaardig en volgroeid dons met een hoge vulkracht. Dit zorgt ervoor dat er minder vulgewicht nodig is voor een heerlijk warm dekbed. De dekbedden zijn lichter, soepeler, comfortabeler en duurzamer. Jonk laat de donskwaliteiten periodiek testen bij Testinstituut

Unieke tevredenheidsgarantie
De dekbedden worden per vak één voor één gevuld en kunnen nagevuld worden. Als men achteraf een te koud dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig naar wens aangepast worden. Door deze tevredenheidsgarantie is men verzekerd van de ideale warmte isolatie.

De dekbed tijk De dekbedden Belvedère, Montana en Supreme hebben een  behandeling ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5 x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

Koppelbaar
De meeste dekbed modellen zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kan men de dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de ideale uitvoering.

Wamteklasse
De warmtebehoefte verschilt van persoon tot persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die houvast kunnen geven bij het maken van de juiste keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de dikte van het dekbed.

Klasse 1: vanaf 8,8 cm – in een koude kamer of als men gevoelig is voor kou
Klasse 2: 6,2 tot 8,2 cm – gemiddelde isolatie en bij de meeste mensen favoriet
Klasse 3: 4,0 tot 5,7 cm – in een warme kamer of als men het snel warm heeft
Klasse 4: 2,0 tot 3,4 cm – zomerdekbed, optimaal comfort tijdens warme nachten

Meer nieuws

Topmatras
Corona tijdperk
Tips voor beter slapen
Save the date
Uitbreiding in volle gang
Showroom op de Balearen