Full-motion slaapsysteem

Het Full-motion slaapsysteem is het meest vlakke elektrisch verstelbare systeem ter wereld. De motoren en de techniek zijn volledig geïntegreerd in de matras. Met vier verstelbare zones kunnen de nek, de rug, de boven- en de onderbenen individueel aangepast worden met behulp van een afstandsbediening.

Matraskern met Vita Talalay latex

Vita Talalay® superior™ is een superieure latex die duurzaam is en heel veel comfort biedt. Het verslaat alle andere materialen op het gebied van veerkracht, duurzaamheid, ventilatie en ondersteuning. Door de open celstructuur wordt optimale ventilatie en vochtregulatie geboden. Een BOTMAN Vita Talalay® matras biedt een optimale nachtrust omdat deze het lichaam ondersteunt, waar dat nodig is. De kwaliteit en dikte van de matras hebben grote invloed op het comfort van de matras. Deze matrassen kunnen in een soft, medium of firm kwaliteit geleverd worden.

Meer over Vita Talalay

Een matras, afgestemd op uw lichaam

Bij Botman worden de full-motion matrassen met de hand gemaakt en zijn dus maatwerk. Wat betreft comfort kunnen matrassen in soft, medium of firm kwaliteit gemaakt worden. Ook de afmeting van een matras kan naar wens aangepast worden voor ieder bed. Voor elke wens of ieder probleem is een passende oplossing te vervaardigen!

Matrassen

Wilt u full-motion ervaren?

message icon Laat een bericht achter