Spiraalbodem

Een spiraalbodem is een matrasdrager die een goede lichaamsondersteuning biedt. Hij geeft voldoende ventilatie en een prima comfort. Botman levert standaard vlakke en elektrische verstelbare systemen van goede kwaliteit en met een lange levensduur. Elk type matras is geschikt voor deze matrasdrager. U krijgt hierin het beste advies om optimaal van uw nachtrust te kunnen genieten.

Duurzame matrasdrager

Dankzij de open structuur van de spiraalbodem kan maar liefst 87% van de bodem vrij ventileren. Dat voelt niet alleen fris en prettig, dat is het ook. Dankzij het luxe designframe en fraaie poten is InVenta als ‘stand-alone’ bed een echte blikvanger. De eigentijdse vormgeving, kleuren en het hoge afwerkingsniveau maken de spiraalbodem tot een aanwinst voor elke slaapkamer.

Meer soorten matrasdrager

Een matras, afgestemd op uw lichaam

Op een spiraalbodem hoort een goed matras en daarin zijn vele mogelijkheden. Bij Botman worden alle matrassen met de hand gemaakt en zijn dus maatwerk. Wat betreft comfort kunnen matrassen in soft, medium of firm kwaliteit gemaakt worden. Ook de afmeting van een matras kan naar wens aangepast worden voor ieder bed. Voor elke wens of ieder probleem is een passende oplossing te vervaardigen!

Persoonlijk advies

Hoe voelt een spiraalbodem bed?

message icon Laat een bericht achter