Comfort matrassen

In deze matrassen wordt hoogwaardige polyurethaan Lastilux koudschuim verwerkt. De Comfort matrassen kunnen geleverd worden in een soft, medium, medium plus, firm of extra firm kwaliteit en in meerdere diktes. Het SG (soortelijk gewicht per m3) is zeer bepalend voor het comfort en de levensduur van de matras. Een zeer goede matras voor een redelijke prijs, die we de Comfort klasse noemen.

Ventilerende elastische matrastijk

Alle Botman matrassen worden ontworpen met het oog op optimale ventilatie en comfort. Daarom gebruiken wij matrastijk die vervaardigd is van katoen met een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern, hij is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Meer over onze materialen

Een matras afgestemd op uw lichaam

De comfort matrassen, vervaardigd van Lastilux koudschuim, worden geleverd in diverse kwaliteiten, diktes en prijsklassen. Door de ruime keuze aan materialen en afwerkingen kan men een perfect passend matras samenstellen. De matrassen zijn leverbaar in de kwaliteiten zacht, medium, medium plus, stevig en zeer stevig en zijn er in meerdere diktes.
De minimale aanbevolen matrasdikte is 15 cm.

Persoonlijk advies

Wilt u beter slapen?

message icon Laat een bericht achter