Excellent matrassen eventueel ook met pocketveren

De open celstructuur van de 100% Vita-Talalay® latex is uniek en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie waardoor men beter, hygiënischer en gezonder slaapt. De ronde open celstruktuur zorgt voor een uitstekende ventilatie in de matraskern en een superieure veerkracht. Vita-Talalay latex geeft optimale ondersteuning verlicht de drukpunten van het lichaam. Onze 100% Vita-Talalay latex matrassen zijn van superieure kwaliteit en noemen we daarom "Excellent". De Excellent kan tevens geleverd worden met SoftTouch pocketveren.

Optimaal ventilerende elastische matrastijk

Botman 100% Vita-Talalay Excellent matrassen worden ontworpen met het oog op optimale ventilatie en comfort. Onze matrastijk is vervaardigd van katoen met een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern. De matrastijk is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Meer over onze materialen

Een matras afgestemd op uw lichaam

De ronde, open celstructuur van 100%Vita-Talalay® latex is uniek en ongeëvenaard en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie door een optimale afvoer waardoor je beter, hygiënischer en gezonder slaapt. De open en ronde celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht, daardoor ontstaat optimale ondersteuning die de drukpunten van het lichaam verlicht. De matrassen zijn leverbaar in de kwaliteiten zacht, medium, medium+,
hard en extra hard en zijn lever-
baar in meerdere diktes.

Persoonlijk advies

Wilt u beter slapen?

Vita Talalay
message icon Laat een bericht achter