Corona tijdperk

Bij de Botman Comfort Group staat de gezondheid en veiligheid van de medewerkers, klanten en partners voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het Coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra maatregelen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen. Ons atelier en werkplaats blijven vooralsnog open. Onze orderportefeuille is goed gevuld, we willen onze handgemaakte producten graag zoals afgesproken uitleveren aan de klanten.

Vanaf deze week hanteren we echter aangepaste veiligheidsvoorschriften. We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen extra hygiƫnemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren contactpunten meerdere malen per dag. Er worden geen handen geschud en een ieder blijft op 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Hoe kunt u ons helpen?

Heeft u lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om ons bedrijf niet te bezoeken. Indien u een afspraak heeft verzoeken wij u deze in dat geval te annuleren.

Wij nemen contact op met onze opdrachtgevers alvorens er goederen afgeleverd worden.

Probeer in ons bedrijf zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) tussen u en andere klanten en/of ons personeel. Betaal zoveel mogelijk contactloos.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor het vertrouwen en uw begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe.

Team Botman Slaapcomfort

Meer nieuws

Topmatras
Tips voor beter slapen
Save the date
Uitbreiding in volle gang
Showroom op de Balearen
Goed slapen in Almere