Topprestaties versus slapen

In het weekend van 15 – 16 februari wordt op het snelste ijs ter wereld de WK Afstanden gereden. Andijkse Irene Schouten komt in het Amerikaanse Salt Lake City uit op 3 afstanden, de 3000 meter, de 5000 meter en haar favoriete onderdeel de massastart.

Een gemakkelijke opgave zal het niet gaan worden. Irene Schouten zal vooral veel tegenstand krijgen van de Canadese Ivanie Blondin die dit seizoen ook laat zien in een goede vorm te verkeren.

Op de 3000 en 5000 meter is Irene een outsider maar haar gewonnen wedstrijd in de B-groep in Galgary, waar zij een snellere tijd liet noteren dan de Nederlandse kampioene Esmee Visser, laat zien dat het met de vorm en snelheid op deze afstand wel goed zit. En wie weet kan ze voor een stunt zorgen. De wedstrijden zijn live via de NOS op NPO 3 te volgen, door het tijdsverschil zal dit in Nederland later op de avond zijn.

Als producent van handgemaakte kwaliteitsmatrassen zijn we bijzonder trots op de prestaties van Irene. De periodes tussen de wedstrijden en trainingen door zijn vooral belangrijk om het lichaam rust te geven. Botman Slaapcomfort produceerde een oprolbare matrastopper die mee op reis kan en in een sporttas past. Hiermee krijgt een hotelbed een comfortabeler toplaag, die de vormen van het lichaam beter volgt.

Zet hem op Irene! We gaan allemaal voor het beste resultaat!

 

Meer nieuws

Topmatras
Corona tijdperk
Tips voor beter slapen
Save the date
Herfstactie
Uitbreiding in volle gang