Het succes van Botman Slaapcomfort is vakmanschap

Kennis, service, kwaliteit, klantgericht denken en de vele mogelijkheden binnen de organisatie zijn de grondslag van Botman Slaapcomfort. Door de nauwe samenwerking van het Botman-team met de klant worden zeer nauwkeurig afgewerkte en hoogwaardige producten afgeleverd.
In de zoektocht naar het allerbeste zijn wij nooit bang geweest om dingen anders aan te pakken. We zijn nooit gestopt met innoveren en dat blijkt wel uit de vele oplossingen die in de loop der jaren ontwikkeld zijn.

Anno 2018 is de sfeerbeleving van het slapen en wonen een belangrijk onderdeel van de advisering. Vormgeving is naast technisch advies thans één geheel met de productiecyclus. Elk advies vindt één op één plaats in de showroom. De productie- en communicatielijnen zijn kort en zonder tussenkomst van enige tussenhandel. Thans kunnen complete slaapkamerinrichtingen geadviseerd worden, waarbij verlichting, vloer- en wandafwerking en ook styling op maat realiseerbaar zijn.

Botman Slaapcomfort is onderdeel van de Botman Comfort Group, waar ook Neptune nautisch zit- en slaapcomfort deel van uitmaakt. Neptune is al 25 jaar zeer bekend en succesvol in de nautische wereld, waar wij de luxe jachtbouw voorzien van het mooiste zit- en slaapcomfort. Jachten van +/- 9 meter oplopend naar de superjachten met een lengte van wel 140 meter, welke over de wereldzeeën varen, zijn door Neptune voorzien van de mooiste bedden en matrassen. De kennis en ervaringen die wij hebben bewerkstelligd worden nu ook ingezet aan de wal. Meerdere klanten sliepen aan boord beter dan thuis, waardoor ze ook bedden en matrassen voor de slaapkamers thuis gingen bestellen. Natuurlijk zagen wij dit als kroon op ons werk en hebben mede daardoor een thuislijn bedden ontworpen en in productie genomen. Echt alles is mogelijk binnen ons bedrijf. Neem ook eens een kijkje op Neptune.nl

Het team achter Botman Slaapcomfort

Het team vakmensen van Botman Slaapcomfort werkt met passie en doet er alles aan om een zo mooi mogelijk product te vervaardigen. Op ambachtelijke wijze worden matrassen en bedden gemaakt, die tot in detail perfect afgewerkt zijn. Voor de vormgeving hebben we een vormgever binnen ons team, in het atelier zijn ervaren meubelstoffeerders werkzaam en in de werkplaats bedienen de comfortschuim snijders alle machines. De logistiek en administratie zijn in handen van ervaren multi-taskers. Of het nu om een matras, een bed of een gehele slaapkamerinrichting gaat, alleen het beste is goed genoeg voor u!