Puur vakmanschap en passie

Sinds de oprichting in 1992 is Botman Slaapcomfort in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een belangrijke producent van slaap- en zitcomfort. Aan de basis van dat succes staat één duidelijk idee. Wij willen dat u zo veel mogelijk van uw tijd in bed kunt genieten, en dan is alleen het allerbeste goed genoeg.

Botman biedt slaapcomfort in vele vormen en maten. Om te zorgen dat een Botman altijd aan alle wensen voldoet worden alle producten op ambachtelijke wijze vervaardigd. Bij dat proces komt veel expertise kijken. Het eigen team van ervaren specialisten ziet erop toe dat een Botman product altijd perfect bij de klant past en van onberispelijke kwaliteit is.

Het allerbeste, dat is onze uitdaging. Geen lichte taak, maar eentje die we over de jaren heen hebben bewezen te kunnen volbrengen. Om dat te kunnen doen zijn we altijd vooruitstrevend, innovatief, en soms zelfs een beetje koppig blijven doorwerken. Dat begon al bij het maken van ons allereerste bed, en de beslissing dat elke Botman matras voortaan van een hoogwaardige matrastijk voorzien zou worden. Een idee waar we in 1992 nog om werden uitgelachen, maar waar men tegenwoordig niet meer om heen kan.

Anno 2018 leveren we naast slaapcomfort een totaalpakket aan woninginrichting. We verzorgen de aankleding van vloeren, wanden en ramen waarvoor in de stoffenkamer een mooie collectie materialen aanwezig is. Niet alleen de slaapkamer kan volledig ingericht worden, maar ook voor de gehele woning bieden we interieuroplossingen. Bij Botman zijn we volop in beweging en draaien onze hand niet om voor een uitdagende klus. Perfect slapen is onze missie, de mooiste creaties vervaardigen is onze passie!

Ambachtelijk vakmanschap

Sinds die eerste matras hebben onze producten nog vele innovatieve ontwikkelingen doorlopen, maar op één punt zullen ze nooit veranderen. De kwaliteit van het ambachtelijk vakmanschap. Een Botman matras en bed worden met uiterste zorg en vakmanschap, en met de hand vervaardigd. Elke matras, ieder bed en elk kussen is anders, maar elke Botman is een meesterwerk.
We durven dan ook wel te zeggen dat een Botman product inderdaad tot het allerbeste gerekend mag worden dat u in huis kunt halen. En daar zijn we onbescheiden trots op.