Stoffen, tapijt en overige materialen

Met meer dan 20 jaar ervaring is onze kijk op stoffen en tapijten kritisch te noemen. Stoffen moeten zich goed laten verwerken, praktisch en ook duurzaam zijn. Tapijt moet slijtvast en kleurecht zijn. Soms is het noodzakelijk om met brandvertragende materialen te werken. Of worden er vuil afstotende eisen gesteld. Regelmatig bezoeken we beurzen om inspiratie op te doen en de trends te volgen. In de loop der jaren zijn er met een aantal gerenommeerde stoffen- en tapijtproducenten goede samenwerkingen ontstaan. Dat betekent dat we onze collectie regelmatig vernieuwen. Ook zien we erop toe dat het uitleveren goed verloopt.

In onze stoffenkamer is een collectie speciaal geselecteerde gordijn- en meubelstoffen, vloerbedekking en wandbekleding te bekijken. Wij verwerken leer en kunstleer op meubelen maar ook op onder andere wand- en plafondpanelen. Voor meubilair voor binnen en voor buiten gebruik. Creativiteit kent geen grenzen, onze handen maken wat ons brein ons ingeeft. Uiteraard krijgt u hulp en ondersteuning om de juiste keuze te maken.

We streven ernaar onze stoffencollectie up to date te houden en de trends te volgen. De kwaliteit en de toepasbaarheid van de stoffen is echter  van het grootste belang. Bij Botman werken we onder andere met de collecties van Carlucci, Chivasso,  Dux, JAB, Keymer, Kirkby Design, Ohmann, Perennials, Reynaldo, Romo, Stolz, en Sunbrella.

Botman-StoffenBotman-StoffenBotman-StoffenBotman-TapijtBotman-TapijtBotman-Tapijt